SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

"Susjedstvo tigrića Daniela" animirana je serija za djecu predškolske dobi od dvije do četiri godine koja se temelji na revolucionarnoj PBS-ovoj seriji "Susjedstvo gospodina Rogersa". Serija pripovijeda poticajne priče o životu predškolske djece, služeći se glazbenim strategijama ukorijenjenim u poznatom socijalno-emotivnom učenju Freda Rogersa. Kroz maštu, kreativnost i glazbu, Daniel i njegovi prijatelji uče važne društvene vještine, neophodne za školu i život.
Glavni lik serije je Tigrić Daniel (sin Mame Tigrice i Tate Tigra). Uz njega, u seriji se također pojavljuju druga djeca, likovi iz Susjedstva Mašte, kao što su Maca Katarina (kći Mace Henrijete), gospođica Elena (kći ledi Elene Fairchilde i Nika Glazbenika), Sova O (nećak Sove X) i Princ Srijeda (najmlađi sin Kralja Petka i Kraljice Subote, mlađi brat Princa Utorka).
Svaka epizoda sastoji se iz dva dijela povezana zajedničkom socijalno-emotivnom temom, kao što su razočarenje i tuga ili bijes i zahvalnost. Svaku od priča prate i prigodni glazbeni brojevi, kako bi se najmlađim gledateljima što bolje približila tema i različite životne situacije.

Fotografije

Susjedstvo tigrića DanielaSusjedstvo tigrića DanielaSusjedstvo tigrića DanielaSusjedstvo tigrića DanielaSusjedstvo tigrića DanielaSusjedstvo tigrića DanielaSusjedstvo tigrića Daniela

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.