SEZONA: 9

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Allo, 'allo!' je legendarna britanska BBC-jeva humoristična serija, koja se u originalnu prikazivala od 1982. do 1992. tijekom 9 sezona, tj. 85 epizoda. Autori serije su Jeremy Lloyd i David Croft. Unatoč općem mišljenju, svrha serije nije bila ismijavanje Drugog svjetskog rata, nego karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama, posebno drame BBC-ja „Tajna vojska“, koja se bavila događajima i članovima Pokreta otpora u kafeu u Bruxellesu.Radnja serije odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, a glavni lik je René François Artois (Gordon Kaye), vlasnik malog kafea u gradiću Nouvionu. Gradić su okupirali Nijemci, koji su iz njega pokrali sva vrijedna umjetnička djela, među kojima i prvi ikada napravljen sat s kukavicom te Van Klompovu sliku „Posrnula Bogorodica“. Zapovjednik grada želi sliku zadržati za sebe pa je daje Renéu da je sakrije u svom kafiću. No sliku želi i Gestapo, koji šalje Otta Flicka (Richard Gibson) da je nađe. U isto vrijeme Renéov kafić služi kao skrovište dvojici hrabrih, ali priglupih oborenih britanskih pilota, a René je primoran raditi za Pokret otpora inače će biti ubijen zato što poslužuje Nijemce. René se također trudi balansirati između afera s konobaricama Yvette (Vicki Michelle), Mariom (Francesca Gonshaw) i Mimi (Sue Hodge) i braka s Edith (Carmen Silvera).

Fotografije

Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!Allo 'Allo!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.