poster

Dobra borba: THE GANG DEALS WITH ALTERNATE REALITY

The Good Fight (2020)

drama | SAD

SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - THE GANG DEALS WITH ALTERNATE REALITY

SADRžAJ

U 4. sezoni odvjetnička tvrtka Reddick, Boseman i Lockhart našla se u sasvim drukčijem okruženju. Izgubili su svojeg najvećeg klijenta ChumHum, a ime njihova partnera osnivača bilo je okaljano pa su morali prihvatiti ponudu multinacionalne tvrtke STR Laurie da joj budu mala podružnica. Najedanput su se našli u situaciji da sve njihove odluke propitkuje golema tvrtka koja doslovno vlada njima. Iako se STR Laurie isprva činio kao dobrohotan gospodar, Diane i njezini kolege patili su zbog gubitka samostalnosti.
U prvoj epizodi četvrte sezone Diane Lockhart (Christine Baranski) nađe se u alternativnoj stvarnosti u kojoj je na čelu Sjedinjenih Država umjesto Donalda Trumpa Hillary Clinton. Iako je liberalka Diane presretna, ubrzo uviđa kako drukčiji ishod izbora 2016. povlači za sobom sasvim neočekivane posljedice.

Fotografije

Dobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • El Čapo (2017)

    image
    Kriminalistička serija prati buran život meksičkog narkobosa Joaquína Guzmana od 80-ih kada je radio za kartel Guadalajara pa sve do konačnog pada 2016. godine.
  • King (2011)

    image
    Odmah na početku detektivka Jessica King dokazala je svoju vrijednost, hrabrost i sposobnost kao direktorica Operativne grupe za kriminal. Sada su ulozi veći, a...
  • Auf Streife (2013)

    image
  • Ray Donovan (2013)

    image
    U velebnoj meki bogatih i slavnih Ray Donovan obavlja prljave poslove za moćnike L. A.-a. U dramskoj seriji Liev Schriber igra glavni lik čovjeka koji rješava...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.