SEZONA: 1

EPIZODA: 31

SADRžAJ

Ivan i Adela iznenađeni su Kristijanovom odlukom o napuštanju firme, i dok ga Adela moli da razmisli, Ivan je sretan što je njegov sin napokon pokazao zube. Sonja zabrinuto govori Juranu da je vidjela Ivana kako pokušava stati na noge. Eva spomene utučenom Andriji kako Robert koketira ne samo s Julijom, već i s njezinom sestrom. Juran teško skriva zadovoljstvo zbog Kristijanovog odlaska iz firme, ali mu to zadovoljstvo splasne kad čuje Ivanov i Kristijanov razgovor. Izazvan Robertovim komentarima, Andrija ga ljubomorno napadne i zaprijeti mu. Iako joj je Loreta rekla da pripremaju dobrotvorni nogometni turnir, Višnji je sumnjivo što fra Ante i Lada petljaju zajedno po cijele dane. Adela moli Kristijana da se vrati jer mu je ovo prilika da izbori svoje uvjete, ali Kristijan joj kaže da ni sam ne zna koji bi to uvjeti bili. Stela ne skriva pred drugima da joj se sviđa Robert i otvoreno ga zavodi. Ivan se iznenadi kad čuje da Kristijan želi udio u firmi s kojim će poslovati po svome. Sofija se zahvali Nikoli što zbog krađe nije otpustio Karla, a to dodatno razljuti Ružu. Nakon napetog razgovora s Ivanom Kristijan se opusti u pivnici, te na izlasku nespretno naleti na Evu.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.