SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Demián prisiljava Santiaga da se oženi Florencijom nakon što ih je Eduardo uhvatio zajedno. Santiago odvrati da nema ništa s Florencijom, ali prizna da je imao s Renatom. Kad to čuje, Demián podivlja i zaprijeti mu da mora šutjeti kako Alonso to ne bi saznao. Cristián pita Marielu što ima s Lisandrom jer je uvjeren da je Lisandro gay. Mariela pozove Leonarda na večeru, ali u restoranu su Alonso i Renata. Alonso ne skida pogled s Mariele i zapravo izaziva Leonarda. Alonso mu u lice predbaci da je htio uništiti njegovu obitelj kad je nagovorio Lucíju na bijeg s njim. Leonardo udari Alonsa. Mariela i on napuštaju restoran. Demián pita Renatu je li istina da je spavala sa Santiagom, što ona odlučno odbacuje. Denise moli Carmen da nagovori Leonarda da napusti Pueblu. Otac Daniel kaže Leonardu da ode i pusti Marielu na miru. Odvjetnik Hidalgo se napije i otkrije Paquiti da je izgubio obitelj zbog Demiána Ferrera. Santiago je ljubomoran jer je Renata bliska s Alonsom i odluči popustiti očevu pritisku te se zaruči s Florencijom.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Fotografije

Lažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srce

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.