poster

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

SADRžAJ

Šta se dogodilo Zrnki Mišković
Zrnku Mišković upoznala sam u Londonu i prvo što sam primetila je neverovatna energija i motivacija da se postigne sve zamišljeno i da ostvaruje sve zamišljene projekte.
U Engleskoj je provela neko vreme pa je onda odlučila da se vrati u Srbiju nakon velikog broja internacionalnih produkcija u kojima je učestvivala.
Studirala je arhitekturu i film i poželela je da svoj grad Beograd i Srbiju vidi kao divan ambijent u filmovima, kao kadrove nekih drugih gradova.
Jedna je od osnivača Srpske filmske asocijacije i dalje istrajava da Srbiju što više angažuje u inostranim produkcijama.
Kada je pozvala producentkinja Gabrijele Tana da sa njom osnuje fondaciju Sergej Polunjin, Beograd je ponovo postao njen dok iz koga putuje u svet i organizuje nastupe i performanse ovog velikog Ruskog a od skoro i našeg umetnika Sergeja Polunjina.
Od trenutka kada sam je srela nisam znala da ova žena sada živi svoj drugi život i to u pravom smislu reči... Pogledajte šta joj se dogodilo.

Fotografije

Mira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.