EPIZODA: 1

SADRžAJ

Emisija povezuje tradicionalne i nove medije te na zanimljiv i originaln način nudi atraktivan program koji je u skladu sa savremenim načinom života i ističe važnost komunikacije kao najvećeg dostignuća savremenog čovjeka. Ujedno, bavi se fenomenom društvenih mreža i u potpunosti objašnjava poslovnu stranu, kroz proces rada na društvenim mrežama. Poveznicu sa gledateljima gradi kroz osnaživanje emocionalne veze sa fokusom na raznovrsnost i aktuelnost programa koji u potpunosti odgovara zahtjevima savremenog načina života.

Fotografije

Ja blogerica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Stol za 4

    image
    Najpopularniji kulinarski show u Bosni i Hercegovini. Kulinarski show "Stol za 4" daje priliku gledateljima da pokažu koliko su vješti u kuhinji, ali i...
  • Ukratko SS

    image
    Jedna od naših najvećih glumica, Jelisaveta Seka Sablić, glavni je akter ove humorističe kratke forme na TV Pink. Opisujući dešavanja iz svakodnevnog života na...
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • I Lunatici

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.