Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Leonardo se želi skrbiti o Marieli. Njih dvoje napuštaju Pueblu. Na putu do aerodroma zastanu na groblju kako bi se oprostili od Marielina djeda i Lucíje. Leonardo ondje ugleda Saru koja kaže da je on kriv za Lucíjinu smrt. Eduardo obavijesti Demiána da nije mogao uvjeriti policiju da ponovno uhiti Leonarda. Sara želi otjerati Rafaelu iz kuće, ali Demián se umiješa. Rafaela ipak ostaje. Prolaze godine, Mariela je stasala u lijepu djevojku. Živi u Méxicu s prijateljima Cristianom i Marianom. Dan je kada bi trebala diplomirati medicinu. Leonardo dolazi iz New Yorka kako bi nazočio događaju. Carmen bi također trebala doći, ali nema je jer je pala u dijabetičku komu. Na fakultetu Alonso susretne Marielu, ali ne prepoznaju se. Demián i Rafaela su se vjenčali, ali njihov brak nije sretan. On joj kaže da će se k njima doseliti Renata, kći rođaka koji je nedavno umro. Rafaela je ljubomorna. Alonso i Santiago rade u očevoj građevinskoj tvrtki. Otac ponižava Santiaga, a obožava Alonsa. Braća se unatoč tomu dobro slažu. Santiago je u vezi s Florencijom, Eduardovom kćeri.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Fotografije

Lažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.