SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - Papa Nikolau i druge priče

SADRŽAJ

Rafaela odlazi sa ocem u ginekološku ordinaciju. Radojica saznaje da će postati djed. Samo je pitanje ko je otac deteta... Da li je to Mika Armonika, koji polako odustaje od Rafaela i počinje pakovati svoj šator i harmoniku ili neko čiji broj, čim je izašla iz očevih kola, Rafaela uzbuđeno okreće...Gladiolu su opet posjetili zelenaši. Ovoga puta dali su mu konačni rok za isplatu duga. On shvata da je došlo vrijeme da se igra na sve ili ništa. U momentu njegovog očaja, u kancelariju mu ulazi Radojica, Rafaelin otac. Svaki u svojoj muci, njih dvojica rješavaju da preduzmu nešto...U zgradi suda su se sjatili Stavrići, Violeta, Roja, komšija Trajče... Stiže i Ciganin Slađan. Svako svojim poslom i sa svojim ciljem. Nastaje opšti metež. Stavru za to vrijeme smještaju u ćeliju sa tipom osuđenim za ubistvo.

Fotografije

Psi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosiPsi laju, vetar nosi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Scènes de ménages (2009)

  petak
  image
  Scènes de ménages follows several couples' domestic disputes, seen in a humorous light.
 • heute-show (2009)

  petak
  image
  The heute-show is a German late-night satirical television program presented by the German comedian and journalist Oliver Welke.
 • Binny i duh (2013)

  petak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  petak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.