poster

Auschwitz: Nacisti i konačno rješenje: Tvornice smrti

Auschwitz: The Nazis & the 'Final Solution' (2005)

dokumentarni, povijesni, ratni | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD

Ocjena: 8.3/10
Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Factories of Death

SADRžAJ

U Auschwitzu i obližnjem logoru Treblinka ubijano je sve više ljudi, no neki su pojedinci demonstrirali čudesnu hrabrost. Među njima je bio i njemački časnik Albert Battel koji je riskirao svoj život da bi spasio zarobljenike.

Fotografije

Auschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenjeAuschwitz: Nacisti i konačno rješenje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.