EPIZODA: 66

SADRžAJ

Leopardo se kune Marichuy da će biti uz nju, ali ne želi prisustvovati porođaju kao liječnik jer je prije nekoliko godina skrivio smrt majke i djeteta, a sve zbog sličnih komplikacija. Blanca se prestraši jer Viviana razgovara s njom o sličnosti s Ivette i razmišlja o tome da je ubije jer je ova počela sumnjati u neke stvari. Mayita uživa slušajući baku Marianu kako joj priča priču o Pinocchiju. Očajan zbog krivnje i brige, Leopardo kaže Candelariji da on ne može pomoći Marichuy. Juan Miguel priznaje ocu Anselmu da je Marichuy ljubav njegova života i da je nikada neće moći zaboraviti, ali da mora ostati s Vivianom jer ona nosi njegovo dijete. Micaela se sukobi s Leopardom pitajući ga je li spreman dopustiti da Marichuy umre i preklinje ga da spasi Marichuy i njezino dijete. Casilda skuplja potpise kako bi izbacila Puritu i njezinu majku iz susjedstva i da otac Anselmo dobije premještaj u drugu crkvu jer ih on podržava. Blanca kaže Mayiti da će joj majka roditi brata ili sestru i ona se tada prisjeti da joj je Marichuy rekla istu stvar i kaže to ocu. Cecilia je razočarana nakon što je Juan Miguel izjavio da još uvijek voli Marichuy i što je saznala da mu je žena trudna.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.