poster

Kvadratura kruga: Čudo od deteta

Kvadratura kruga

dokumentarni | Srbija

SADRžAJ

Novosadjanin Marko Živković je sa dve godine naučio da čita ćirilicu i latinicu, a na geografskoj karti se snalazio bolje od mnogih osnovaca.
Sa četiri godine Marko je počeo da komponuje i svira klavir i primljen je u Muzičku školu "Isidor Bajić" u Novom Sadu kao najmlađi učenik u istoriji te škole. Njegove profesorke klavira i solfeđa kažu da takvog učenika još nisu imali.
"Najveće iznenađenje je bilo što je Marko sa četiri i po godine poznavao teoriju muzike bolje od 99 odsto učenika koji imaju nižu muzičku školu"- kaže Markova profesorka klavira Milena Acić.
Marko Živković, koji sada ima sedam godina i preko 50 svojih kompozicija, odnedavno odlazi na časove kod Dorotee Vojnović profesorke na Akademiji umetnosti koja mu daje dodatne smernice.

Fotografije

Kvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od deteta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Policija za životinje - Philadelphia (2008)

    image
    'Policija za životinje - Philadelphia' bori se protiv zlostavljanja i okrutnosti prema životinjama. Ovaj serijal donosi Vam necenzurirane prikaze životinja nad...
  • U potrazi za istinom (2018)

    image
    Od 1977. do 1982. dokumentarna serija „U potrazi za istinom“ zarobila je američku psihu svojim jedinstvenim istraživanjem neobjašnjivih fenomena. Naoružan...
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.