SEZONA: 1

EPIZODA: 119

SADRžAJ

Karmela se neugodno iznenadi kad na imanju sretne Nadu i shvati da je ova ostala u Knežev dolu. Za to vrijeme, Lola je u Zagrebu, vjeruje da će joj se Saša pridružiti. Saša je pak sve više uvjeren da ga je Lola ostavila, posebno kad sazna da se ni Jeleni nije javila u vezi izbivanja s posla. Saša želi prijaviti njen nestanak policiji, ali ga spriječi Igor, kojeg je Nada uspjela nagovoriti da uvjeri Sašu kako ga Lola nije ostavila i time im kupi još malo vremena.
Maja pati za Goranom, a neumoljivi Karlo je hvata u povratku kući nakon noći provedene s Goranom. Julija je izvan sebe zbog Ivanove nesreće i ne želi ni čuti za zatvor.
Kseniju naziva kamatar i prijeti joj da mu mora vratiti novac do kraja tjedna.
Bruno od Roka saznaje za Tamarinu trudnoću te je na sto muka. Ulje na vatru dolijeva i činjenica da je zgodni novi liječnik Matija stalno u Jeleninoj blizini. Kad upita Jelenu tko je otac Tamarinog djeteta, Jelena se naljuti.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.