poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Jedan dan prije povratničke Dore stiže nam jedna od pobjednica tog natjecanja - Vesna Pisarović!
Velika pop-zvijezda i autorica koja je žarila i palila našom scenom od kraja 90-ih do početka 2000-ih, nakon što se izvan granica Hrvatske godinama potpuno posvetila jazzu, vratila se svojim starim pjesmama i izazvala pravo oduševljenje. Iako još nema novih pjesama, dvorane diljem Hrvatske s njezinim nastupima rasprodane su a publika pjeva sve pjesme od početka do kraja uglas s Vesnom. Tako će uskoro sigurno biti i na koncertu u Domu sportova u Zagrebu.
Je li se iznenadila ovakvom reakcijom publike, što priprema za veliki koncert u Zagrebu, kada ćemo čuti nove pjesme ali i kako danas pamti nastup na Dori i Eurosongu, otkrit ćemo u današnjem izdanju emisije Kod nas doma.
Budite i ovaj put s nama - uz čašicu razgovora, puno smijeha i dobru glazbu uživo!

Voditelj: Uršula Tolj
Urednik: Uršula Tolj

Fotografije

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • À l'Affiche

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.