poster

Klub 7

Klub 7 (2018)

talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 2/10

SADRžAJ

U Klubu 7:
Putovanje u Budimpeštu; plod zajedničke kulture i povijesti, uspješnih ljudi i ukusne hrane. Američka škola i hrvatski domaći proizvodi garancija su dobre moderne kuhinje. Filozofija o noževima vječna je tema u visokom kulinarstvu - trend ili nužnost. In vino orbi, pravi je naslov za veliku vinsku manifestaciju koja je održana u Zagrebu. Egzotični kućni ljubimci provjereno su dobri prijatelji ljudima.
Moderno uređen odvjetnički ured može izgledati kao dom u kojem se dobro osjećaju i klijenti i djelatnici.
Uz glazbene zvijezde, nastup plesača modernog plesa, svaki veliki koncert čine posebnim i nezaboravnim. Dalmatinska pjesma i pop-glazba nit vodilja su klape Rišpet koju publika rado sluša. Dizajnerica Petra Grobenski živi i radi u Danskoj, ali želje su joj u Hrvatskoj. Tjedne zanimljivosti su u predznaku velike muzejske obljetnice MUO u Zagrebu i kazališne premijere u GKM-u u Splitu.

Scenarist:
Producent: Dean Radinović
Voditelj: Jelena Lešić
Urednik: Ivanka Vilović

Fotografije

Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ridikül

    image
  • Kurzstrecke mit Pierre M. Krause

    image
    Pierre M. Krause trifft Promis, Politiker, YouTuber und andere bekannte Persönlichkeiten in ihren Heimatstädten oder bei der Arbeit und begleitet sie per Roller,...
  • Quante storie (2016)

    image
  • Istina o...

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.