poster

Nautika

Nautika (2019)

sportski | Srbija

SADRžAJ

Ljubitelji nautike, i ove subote pogledajte šta je ekipa Nautike pripremila za Vas. Za početak, tu je Solaris Power 48 Open, izuzetno plovilo koje je dobilo nagradu Power Boat za 2020. godinu. Ovaj model dug je skoro 15 metara, a sa dva IPS pogona od po 353kW motora, dostiže brzinu do 35 čvorova. Sanlorenzo flota sačinjena je isključivo od objekata fine finalne izrade, koji su prožeti modernom tehnološkom opremom. SX linija dizajnirana je za porodični život i mlađu generaciju korisnika, a SX76 savršeno odgovara na tu ideju. Veliki otvoreni prostori i prozori osiguravaju lagan dizajn koji unosi život u ovaj ekološki osvešćen model iz Sanlorenza.Leteća daska za surf futurističkog izgleda i performansi, stvorena je za sve koji vole adrenalin. Fliteboard sa svojim inovativnim opcijama nudi više od vožnje.

Fotografije

NautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fitness

    image
    Wake yourself up for the new day with some light fitness to get your heart pumping. Simply follow our on-screen instructors to help build a stronger you.
  • Paragliding World Cup

    image
  • SK dokument

    image
    Zanimljivi detalji iz povijesnih sportskih događaja i kultnih utakmica koje možda niste znali. Dokumenti, koji će zauvijek biti sačuvani u sportskoj arhivi.
  • Liquid Edge (2015)

    image
    Liquid Edge is a fast paced series highlighting action sports water adventures from around the globe. We showcase the visually stunning awe-freaking sports of big...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.