poster

Kuhan i pečen

Kuhan i pečen (2019)

dokumentarni | Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 42

SADRžAJ

Veliko finale! Četvero najboljih od najboljih! Tko je od njih najbolji? Večeras kuhaju kao nikada do sada! Čiji će tanjur imati "ono nešto"? Čije će jelo imati nebeski okus? Tko će ludo kombinirati namirnice? Tko će spojiti nespojivo? Na putu do titule najboljega prate ih Ivana Bekavac i David Skoko. Tko je najbolji, i opet odlučuje samo jedan - Tom Gretić!

Fotografije

Kuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečen

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
    Die Wissenserie „42 – Die Antwort auf fast alles“ sucht wie in Douglas Adams’ legendären Roman Antworten auf wichtige Fragen des Universums und des Lebens. Doch...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.