EPIZODA: 58

SADRžAJ

Marichuy prekine telefonski razgovor s Juanom Miguelom kojemu je rekla da mu ne vjeruje i da ne želi da se brine za nju. Candelaria moli Marichuy da ne čini te stvari, ali ona ne može protiv toga jer još uvijek ima loš predosjećaj. Piraña prati Marichuy i kuje planove jer mu se ona sviđa i želi je. Luisa obavijesti obitelj da Elsa napušta svog supruga i da se vraća živjeti u njihovu kuću. Adrian pokušava vidjeti Puritu, ali ona to ne želi i kaže Olgi da se mora vratiti na posao jer će dobiti otkaz. Adrian moli oca Anselma za pomoć. Onelia upozori Vivianu da će prije ili poslije Juan Miguel otkriti istinu i pitati je gdje je novac koji je podigla iz banke. Amador se pojavljuje ispred Marichuy uvjeravajući je da se pazi i da pripazi na svoje dijete. Viviana se sprema pratiti supruga nakon što on ode sa svojom Francuskinjom. Marichuy i Candelaria komentiraju da im se uopće ne sviđa Amadorov posjet i zabrinuti su zbog toga.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.