SEZONA: 1

EPIZODA: 101

SADRžAJ

Ivan je osupnut otkrićem da je Igor Petrov biološki otac. Spreman je na sve kako bi zaštitio obitelj. Upozorava Karmelu da Petra drži u kući i ne pušta ga u školu, što Karmelu još više zabrine.
Lola ignorira vrućicu i odlazi na posao pomoći Jeleni sa sistematskim pregledom školaraca.
Tamara, na Karlov poziv, odlazi u kuću Krpanovih. Karlo ju uvrijedi i ponizi. Tamara svim silama pokušava zadržati dostojanstvo, uzima svoje stvari i odlazi natrag k Jeleni, poklonivši Valentini jednu od svojih ogrlica u znak zahvale što je uvijek bila dobra prema njoj.
Brunu je nelagodno živjeti s Tamarom, a Tamari pak s Rokom. Ipak ga pristaje pričuvati, no pozli joj.
Maja shvaća da je Goran pretučen i zabrine se za njega. Poziva Sašu u pomoć i traži od njega da joj posudi novac. Laže mu kako novac treba njoj i Goranu kako bi pokrili troškove. Saša inzistira da mu Maja kaže istinu i prizna u kakvom se problemu nalazi, ali Maja ne želi odati Gorana.
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.