SADRžAJ

Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd. Glavni likovi su: Petar, Vlada, Marko i Toma, moderni, dobrodržeći i prisutni muškarci, koji kroz očinstvo postaju prijatelji.
Vlada - Tradicionalni i pomalo grub vlasnik picerije, otac trojice dječaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog vlastite ljubomore.
Marko - Nezadovoljni glumac u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dijve ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina.
Petar- Uspješni advokat, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, koji se iz korjena mijenja kada shvati da ima sina za koga nije znao.
Toma - Fini veterinar koji se doseljava u Beograd sa kćerkom, poslije smrti supruge, kako bi počeo novi život.
Životi ove četvorice junaka isprepletat će se na neobičan način što će dovesti do različitih životnih obrta, smijeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, djevojke, saradnici itd.

Fotografije

TateTateTateTateTateTateTateTate

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Američka kućanica (2016)

    image
    Nakon što se Katie sa svojom malom i nesavršenom obitelji preselila u novi grad – Westport, njezina svakodnevnica poptuno se promijenila. Odjednom se našla među...
  • Aviondžije (2021)

    image
    Urnebesne avanture ekipe pilota i stjuardesa jedne imaginarne aviokompanije zabavljaće nas iz epizode u epizodu. Na svakom novom letu čekaju nas novi putnici i...
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Trotter sanjari o bogatstvu, no svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvijek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora se...
  • Može i drugačije

    image
    Petočlana porodica Spasić živi u zajednici sa gospođom Nadeždom Nenadić, majkom Jelice Spasić, tj. taštom njenog supruga Nikole Spasića. Jelica i Nikola imaju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.