SEZONA: 1

EPIZODA: 96

SADRžAJ

Jelena je pogođena Tamarinim potezom i člankom o objavi zaruka, ali još uvijek i očevom smrću. Lola ju utješi i pošalje kući da se odmori.
Na faks u ordinaciji stiže fotografija Ane Tomić. Lola je šokirana kada ju ugleda. No, fotografiju ugleda i Saša, koji se na tren prisjeti prošlosti. Kad Igor sazna za ucjenu, nudi Loli pomoć, no ona ga odbija.
Luka konfrontira Ivana u vezi projekta "Otok" i on ne poriče da je riječ o laži. Luka napada oca, no Karlo i Julija ga uspiju uvjeriti da je projekt pravi, no sada malo stagnira dok ne nađu ulagače. Julija i Karlo nalože Branku da im dovede Ivana.
Ksenija provjerava kod Luke je li investirao njen novac u projekt, no Luka shvati da je Ksenijin novac nestao.
Maja je pronašla Tamarine eskort fotografije među Goranovim stvarima i traži objašnjenje. On se izvlači lažima, a Maja nije sigurna bi li mu vjerovala. Na kraju zove tabloid kako bi im poslala kompromitirajuće fotografije.
Tamara se priprema za svadbu i odlučna je ne pozvati sestru.
Karmela je pod sve većim stresom zbog straha da će ostati bez Petra i gubi svijest.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.