SEZONA: 1

EPIZODA: 95

SADRžAJ

Maja odlazi na imanje i obruši se na oca, koji upravo izlazi s Tamarom na večeru. Maja zatim pokuša pokrasti oca, ali rujući po radnoj sobi, nalazi samo Lukin sako u kojemu je Ksenijin novac za ulaganje u projekt „Otok“. Maja krade novac, misleći da je Karlov.
Tamara je izvan sebe od sreće zbog najave vjenčanja i svojih fotografija koje su osvanule na svim portalima. Osim Karla, ostali ukućani nimalo nisu oduševljeni: Luka je ljubomoran na idiličan odnos između Karla i nje, Julija bijesna na Tamarin cirkus, dok Nadu fotografije zabavljaju.
Goran upada u sve veće neprilike. Pristao je na posao s Crnim, ali odbija švercati oružje, zbog čega mu Crni ozbiljno zaprijeti. Ni s Majom ne proživljava idilu, pogotovo kad se ona pohvali da je ukrala očev novac, ali ne kani ga dijeliti s njim. Maja sav novac utroši na novi laptop, mobitel i sličnu opremu.
Lola govori Nadi da ju netko ucjenjuje. Nada joj obeća da se neće miješati, ali uz pomoć Brune u kanti za smeće usred Knežev dola pronalazi mobitel s kojeg je poruka poslana.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.