SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Dragošljani traže Andriju (Duško Valentić) podijeljeni u grupe. Majda (Leona Paraminski) i Đuka (Velimir Čokljat) vode ljubav za vrijeme potrage, ostali ih čuju preko walkie talkieja, ali ne mogu otkriti identitet ljubavnika. Korana (Petra Cicvarić) je ljuta na Sebastijana (Hrvoje Horvat) koji ne primjećuje njeno udvaranje. Lorena (Katarina Radivojević) je zapela u rupi na krovu dok se rješavala Božine (Žarko Potočnjak) artiljerije. Jana (Jana Bolanča) joj dolazi u pomoć. Njih dvije pronalaze dnevnik Lorenine majke. Dnevnik otkriva kakve je sve tajne u njemu Milka skrivala. Tragači nađu avion, ali ne i Andriju.
IN magazin
Ivana Marić u slatkom je iščekivanju drugog djeteta, a objavu blaženog stanja odradila je kao prava svjetska zvijezda - novim videospotom za pjesmu 'Jao meni'. Pjevačica je pred kamerama IN magazina otkrila kako se nosi s nimalo lakim početkom trudnoće i priželjkuje li djevojčicu ili dječaka!
Prvi ponedjeljak u kolovozu rezerviran je za šesti po redu humanitarni koncert 'Blatničke note dobrote', hercegovački događaj godine koji Mate Bulić sa svojim Blatničanima priprema na platou ispred crkve sv. Franje u Blatnici. Stižu Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Željko Bebek, Alen Nižetić, Dalmatino, Matija Vujica, Jozo Vučić i Zoran Begić, a, naravno, tu je i Mate Bulić. IN magazin donosi intervju s Matom Bulićem koji će otkriti sve detalje vezane uz nadolazeći događaj.
U Podravkinoj kuhinji Dražen Đurišević za gledatelje IN magazina otkriva recept za zapečene pohane šnicle!

Fotografije

Najbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.