poster

Luka i prijatelji: Prezimljavanje životinja

Luka i prijatelji (2016)

Hrvatska

SADRžAJ

U seriji "Luka i prijatelji" Luka Bulić s djecom kroz igru i zabavu otkriva koliko je čudesan i zanimljiv svijet oko nas. Ovaj put istražuju kako životinje prezimljavaju niske temperature, led i snijeg. U zoološkom vrtu otkrivaju kako zimu kod nas prezimljavaju lavovi i deve, izrađuju hranilice za ptice i posjećuju spilju u kojoj zimski san spavaju šišmiši.
Prema ideji Jasne Burić.

Scenarist:
Voditelj: Luka Bulić
Urednik: Anđelko Glibo

Fotografije

Luka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinjaLuka i prijatelji: Prezimljavanje životinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.