SADRžAJ

Januar je tradicionalno mesec balova u matici i dijaspori.
Ove godine, u organizaciji Saveza Srba Francuske i udruženja "Singi art", manifestacije će se održati u Parizu i Beogradu. Takođe, umentici iz dijaspore iz Francuske učestvovaće i na Svetosavskom balu u Zubinom Potoku. Gosti emisije Petar Gojković predsednik Odbora za kulutru Saveza Srba Francukse, Loran Prokopić i Madam Piano.
U Njujorku, 11. januara Teslina naučna fondacija u saradnji sa Generalnim konzulatom Srbije, osmi put, održala je konferenciju pod nazivom "U duhu Tesle".
Krajem prošle godine, poznati glumac, Gojko Mitić, dobio je nagradu za životno delo u filmskoj umetnosti. Mitić je jedan od najpoznatijih glumaca Nemačke koji se proslavio širom istočne Evrope glumeći Indijanca u ekranizovanim pričama Karla Maja. Iz Nemačke izveštava Branislav Đorđević.
Muzički gosti Ljuba Manasijević i ansambl "Serbia".
Urednik emisije Boban Kovačević
Reditelj Ernestina Gligorijević

Fotografije

Magazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na vezi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Telemaster

    image
    Informativna emisija Happy TV.
  • DW Euromaxx

    image
    Euromaxx je europski lifestyle magazin koji nam donosi zanimljivosti iz europskih gradova, priče o načinu života ljudi i upoznaje nas s njihovim kulturama.
  • Euronews Now

    image
    The host presents the latest news stories, current events and analyses pertaining to social, political and environmental issues in Europe.
  • TG2 Tutto il bello che c'è

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.