poster

Kulturni dnevnik: Specijal posvećen vizuelnoj umetnosti

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Gost Kulturnog dnevnika je Ivan Grubanov, međunarodno priznat likovni umetnik, koji posle nedavno završene izložbe u Berlinu, priprema novu u Milanu.
Bili smo na dodeli stručnih nagrada za promišljanje likovne umetnosti i na otvaranju prvih izložbi ove godine u Kulturnom centru Beograda.
Otkrivamo koje će izložbe biti otvorene u Narodnom muzeju, Muzeju savremene umetnosti i u Galeriji SANU, i kako će izgledati ovogodišnji Oktobarski salon.
Vodimo vas u svet i predstavljamo izlagačku delatnost najznačajnijih muzeja tokom 2020. godine.
Svake večeri od ponedeljka do petka na Prvom programu posle Dnevnika u 23 emituje se Kulturni dnevnik. Reprizira se sutradan na Prvom programu u 12.30. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop kulture, dizajna, novih tehnologija. Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.

Fotografije

Kulturni dnevnik: Specijal posvećen vizuelnoj umetnostiKulturni dnevnik: Specijal posvećen vizuelnoj umetnosti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik SBTV

    image
    Do toga dovodi angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u dnevniku, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju dvije do tri...
  • Dobro jutro, Srpska

    image
    Jutarnji program BN televizije.
  • Bloomberg: Balance of Power

    image
    Bloomberg's David Westin covers the intersection of business and politics.
  • Vijesti

    image
    Glavna informativna emisija televizije Zapad.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.