SEZONA: 8

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Upoznavanje ljudi kroz putovanja i otkrivanje novih zemalja iz snova, to je DNA ove uspješne serije koja se neprestano obnavlja, godinu za godinom, zemlju za zemljom. Birajući vlak kao sredstvo prijevoza, odlučili smo uzeti vremena za otkrivanje, za sanjarenje i za upoznavanje zanimljivih osoba.
Philippe Gougler, naš putnik i svjedok, čvrsto je uvjeren da bez susreta s ljudima nema putovanja. U svakoj zemlji, u svakom gradu, vlak je savršeno mjesto za dijeljenje života s običnim ali i unikatnim putnicima. Od Shinkansen gradskih vlakova pa do Sri Lanke, Philippe susreće lokalne ljude i upoznaje ih. Između dva puta vlakom zaustaviti će se i otkriti najznačajnije tekovine i povijesna mjesta svake zemlje. Od Škotske do Tanzanije, preko Maroka i Brazila, svaka epizoda je snimljena kao unikatni dio, odsjaj puta u srce i dušu civilizacija iz snova.

Fotografije

Čudesna putovanja vlakom
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.