poster

Susret u dijalogu: Crkva i izbori

Susret u dijalogu

Hrvatska

SADRžAJ

U emisiji raspravljamo o Crkvi i izborima, nakon što su iza nas izbori za predsjednika RH. Jesu li se biskupi i ostali crkveni velikodostojnici svrstali uz nekog kandidata u 1. i 2. krugu predsjedničkih izbora? Ako da, uz kojeg i zašto? Mogu li biskupi i svećenici utjecati na izborne rezultate? Što je sadržaj čestitki biskupa izabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću? Što vjernici očekuju od predsjednika države? Biraju li predsjednika prema vjerskim i svjetonazorskim vrednotama i pogledima ili ne? O tome raspravljaju glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić, urednica Programskog odjela Religija Hrvatske televizije Antonia Hrvatin Roth i docent na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu publicist Boris Beck.

Urednik: Tanja Baran

Fotografije

Susret u dijalogu: Crkva i izboriSusret u dijalogu: Crkva i izboriSusret u dijalogu: Crkva i izboriSusret u dijalogu: Crkva i izbori

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.