SEZONA: 1

EPIZODA: 87

SADRžAJ

Filip napokon uspije riješiti problem s Milanom i njegovim pićem na dug, kad Irena shvati da Filip ima i druge brige - nikako da pokaže Valentini da za nju osjeća nešto više od prijateljstva. Njihov razgovor prekida Bruno, koji moli Filipa da mu pomogne u organizaciji karmina za Marka.
Tamara odbija Lukinu i Karlovu sućut i odlazi na sprovod samo sa sestrom. Jelena i ona se zbližavaju, a Tamara na grobu ostavlja očevu poruku koja je pronađena u njegovoj bolničkoj sobi. Tu poruku kasnije nalazi Ivan i pobijesni na Marka koji mu i u smrti stvara probleme. Ivan uništi poruku.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.