SEZONA: 4

EPIZODA: 13

SADRžAJ

Žirafa Orla je skotna. Porod je uvijek riskantan s obzirom na veličinu mladunca i dužinu žirafinih nogu. Orla dobiva trudove tijekom dana pa su timaritelji primorani promatrati sa strane.
I ženka bornejskog orangutana Sarikei ima novog mladunca. Zove se Tombol i veoma brzo počinje istraživati nastambu i upoznavati susjede gibone.
Mužjak slonovske rovke Stud otac je brojnih mladunaca koji su došli na svijet u Chesteru. Da bi mogao biti umirovljen, tu ulogu treba preuzeti njegov sin. Poteškoća je što se sin boji svega, pa i vlastite hrane. Kako će reagirati kad se prvi put susretne sa ženkom?
Mladi ćelavi ibis Professor X pršti od samopouzdanja. Kad su ga smjestili u nastambu s odraslima, brzo se našao u nevolji. Zadobio je ozljedu glave i u šoku je pa se veterinari bore za njegov život.

Fotografije

Tajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.