SEZONA: 5

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Godina je 1957. Tada je premijer Harold MacMillan britanskom narodu rekao da im nikad nije bilo tako dobro, no mnogi stanovnici Grantchestera s njim nisu suglasni.
Will Davenport snašao se u ulozi župnika Grantchestera i drži propovijedi pred punom crkvom. Njegov najbolji prijatelj inspektor Geordie Keating naviknuo se na to da je njegova supruga Cathy posvećena poslu. Manje-više. Gđa C. veselo spaja ulogu domaćice župnog dvora i imućne udane žene, a nakon putovanja u Marakeš čak je i Leonard uspio naći sreću s Danielom.
Čini se kao da se život u Grantchesteru vratio u idilu, metaforični rajski vrt. Will vjeruje da se svatko može približiti svom osobnom raju dobrim djelima i proaktivnim stavom. Ali, kao što Geordie zna, problemi uvijek nalaze put, a svaki raj ima svoje zmije.
Od nesreće studentice na jednom od ženskih koledža, gaženja pješaka koje ih vodi u tajni vrt, ubojstva u kinu, smrti na suđenju za krijumčarenje droge do opasno stroga samostana - Willova vjera biti će stalno na kušnji dok uz Geordieja susreće podsjetnike da u njihovom malom kutu Cambridgeshirea vreba tama...
Serija je snimljena prema pripovijetkama Jamesa Runcieja, koje je za televiziju adaptirala Daisy Coulam.
Kad studenticu ženskog koledža nađu mrtvu, Will i Geordie moraju se ubaciti u mračni svijet sveučilišne politike i studentskih pijanki kako bi našli ubojicu.

Fotografije

GrantchesterGrantchesterGrantchesterGrantchesterGrantchesterGrantchesterGrantchesterGrantchester

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.