SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Parovi se i dalje nalaze u fazi eksperimenta u kojoj mogu pobliže upoznati svakodnevicu svog partnera te njihovu rodbinu i prijatelje. Tako će večeras Gordana napokon odvesti Milana u svoj stan, gdje će ugostiti kumove na ručku. Valentina i Marinko također će dočekati goste - Valentininu kćer Klaru i Marinkovu kćer Vinku. Luka i Nadia na ručak će pozvati Nadijinu prijateljicu i Lukina brata blizanca, a ugodno druženje za stolom i dobar tek prekinut će još jedna svađa. S druge strane, u sunčanom Splitu Lidija i Alen pokušavaju se bolje upoznati, iako Vinkovčanka smatra da među njima nema kemije.

Fotografije

Brak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvuBrak na prvu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.