SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Povratak u školu - crvena smena

SADRžAJ

Igrana serija „Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su naslijedili čuvene „milenijalce", generaciji "Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000. godine, godine zmaja po kineskoj astrologiji). Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije “Original Film”, ima 44 epizode, a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda (iz plave i crvene smjene) u prvim danima nove školske godine u kojoj će donijeti važne životne odluke. Dramski zapleti, oplemenjeni humorom i glazbom govore o dilemama i problemima, ali i radostima u životu mladih, njihovim roditeljima i profesorima.
U prvoj epizodi serije, koja nosi naziv „Povratak u školu - plava smjena“ upoznajemo likove iz prijepodnevne, plave smjene. Bojana se iz Sremske Mitrovice doselila u Beograd. Priprema se za prvi dan u novoj školi, brinući se hoće li se prilagoditi novom društvu. Kada stigne u novu školu, brzo shvaća da neće lako naći prijatelje, i zatiče paniku među učenicima jer im se ove godine mijenja razrednik. Kako su se i pribojavali, dobili su baš najstrožeg. Zato razred odlučuje napraviti prosvjed. Bojana im predlaže kako: da okrenu klupe suprotno od ploče i da „okrenu leđa školskom sistemu“.

Fotografije

Moja generacija ZMoja generacija ZMoja generacija ZMoja generacija ZMoja generacija ZMoja generacija ZMoja generacija ZMoja generacija Z

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.