SEZONA: 1

EPIZODA: 78

SADRžAJ

Saša je pušten iz pritvora, ali je u velikim dvojbama što napraviti s imanjem. Karlo mu lukavo nudi svoju pomoć koju Saša ne želi prihvatiti. Lola pokušava utješiti Sašu koji joj predlaže da zaista i napuste imanje, što u njoj budi strah. Julija ima plan te saziva cijelu obitelj na okupljanje. Manipulira Sašom te želi da ga obitelj podrži u njegovoj odluci i radi žrtvu od sebe i ostalih. Saša se slama te napušta obiteljsko okupljanje.
Ukućani su zgranuti činjenicom da će možda svi završiti na ulici, proda li Saša imanje. Karlo je ljut na Juliju, jer misli da je svojim nastupom uništila svaku mogućnost da im pripadne imanje.
Roko i Petar pripremaju iznenađenje za svoje roditelje kako bi se iskupili zbog Rokovog bijega.
Igor ne planira otići iz Knežev dola, već ima novi plan zbog kojeg pokušava od Irene izvući informacije o Krpanima.
Nada ne odustaje od izvlačenja istine iz Marka te sama pokušava poboljšati i ubrzati Markov oporavak, u nadi da će od njega dobiti bar neku reakciju koja će joj pokazati put do njenog unuka.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.