poster

Boks: Hrgović vs. Molina

Boxing (2019)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Bez ikakve sumnje najočekivanija borba ove godine jest uzvrat između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr., koji je napravio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti boksa kada je u lipnju ove godine svladao do tada nedodirljivog Joshuu i oteo mu sve naslove. Sukob na dinama - krilatica je ovog velikog boksačkog eventa u organizaciji Matchroom Boxinga, koji će se održati 7. prosinca u Saudijskog Arabiji i koji će gledatelji moći uživo pratiti na glavnom kanalu RTL-a i RTLplayu.
Od 17:45 sati počinje emisija iz studija, a od 18:40 sati izravni prijenos boks-meča Filipa Hrgovića i Erica Moline, nakon kojeg slijedi susret Britanca Dilliana Whytea (26-1), kojeg smo nedavno gledali na RTL-u protiv Kolumbijca Oscara Rivasa, i Poljaka Mariusza Wacha (35-5) te eliminacijski meč između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1). Od 21:40 sati gledatelji će moći pratiti meč večeri između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza. Borbe će kometirati Filip Brkić i Željko Mavrović, dok će u studiju sve pratiti Marko Vargek s Ivanom Habazin i Stjepanom Božićem.
Bit će to večer boksa za pamćenje na kojoj će se dogoditi prva borba za jedan od svjetskih naslova na Bliskom istoku, i to u Diriyah Areni sa 15 000 sjedećih mjesta izrađenih po mjeri, prilagođenih za ovaj spektakl na periferiji Rijada, nadomak grada Diriyaha, poznatog po herojima i kraljevskoj obitelji, mjesta koje pripada svjetskoj baštini UNESCO-a. U takvom povijesnom okruženju Joshua će pokušati vratiti izgubljene pojaseve IBF, WBO i IBO i WBA (Super) izgubljene u New Yorku, ali, što je jednako važno za Joshuu, uzvratiti za jedini poraz u karijeri. Veliki meč između Ruiza i Joshue nije jedino zanimljivo što se događa u pustinji Saudijske Arabije. Obožavatelje boksa u Hrvatskoj, kao i sve koji prate Hrgovića (9-0) i njegov put prema borbi za jedan veliki svjetski naslov za koji bi trebao uskoro dobiti šansu, zanimat će njegov susret protiv vremešnog Teksašana Erica Moline (27-5), čiji je vrhunac karijere ipak iza njega. Bilo je to vrijeme od 2007. do 2012. kada je zaredao čak 18 pobjeda. Dakle, radi se o vrlo iskusnom boksaču koji se nakon poraza protiv Dominica Breazealea 2017. vratio pobjedom protiv Nicka Guivasa ove godine, boksača koji, iskreno, i nije bio neki veći izazov, te će sada Molina protiv Hrgovića, koji je favorit, doznati može li još što god pokazati u ringu. Molina je boksao protiv najvećih boksača današnjice - osim Breazealea, i protiv Wildera (2015.) i Joshue (2016.) te je od obojice izgubio u borbama za svjetske naslove - WBC i IBF, no sada mu se opet pruža šansa za jedan pojas - WBC internacionalni naslov, koji drži Hrgović.

Fotografije

Boks: Hrgović vs. Molina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.