Ocjena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Nije nikakva tajna da nam je zdravstvo na aparatima. Problema je mnogo, a najviše ih, uz pacijente, osjećaju oni koji u tom sustavu rade. Nakon učitelja i liječnici dižu svoj glas. Proveli smo dan u bolnici i uvjerili se kako uistinu izgleda radni dan liječnika.
Od nesreće koju je preživio prošlo je točno 26 godina. Informacije čuvaju još samo stare arhive. Ali sjećanja su još živa. Kao da je bilo jučer. Donosimo potresnu ispovijest o čovjeku koji je preživio nesreću na moru.
Volimo se hvaliti našim vodnim bogatstvom, no kako se prema tom bogatstvu odnosimo? Jedan mali potok možda će nam to najbolje oslikati. Mjerodavni su ga zaboravili, ali ne i stanovnici koji žive uz njega i čuvaju sjećanja na bolje dane.
Pripremili smo i priču o punk poduzetnicima koji su živi dokaz da se profit i briga za zajednicu ne isključuju. Osim što ostvaruju dobit, pozitivno utječu na društvo i mijenjaju ga.
Urednica projekta: Maja Tokić 

Fotografije

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.