poster

Susret u dijalogu: Caritas - pomoć djeci samohranih roditelja

Susret u dijalogu

Hrvatska

SADRžAJ

Pozvani smo prepoznati potrebe siromašnih, a često one nisu samo materijalne naravi. Zabrinjava činjenica da se 17% djece u našoj zemlji nalazi u dugotrajnom siromaštvu. Koje su učinkovite mjere suzbijanja siromaštva djece i mladih? Ogleda li se identitet kršćanina i u djelatnoj ljubavi prema bližnjem u potrebi? Caritas Zagrebačke nadbiskupije prepoznao je potrebe djece s jednim roditeljem i zajedno s drugim institucijama pokrenuo projekt kojim im želi pomoći i skrenuti pozornost javnosti na njihove potrebe. U emisiji gostuju: ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jelena Lončar, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić i predsjednik Upravnog odbora Udruge Pragma Nedjeljko Marković.

Fotografije

Susret u dijalogu: Caritas - pomoć djeci samohranih roditeljaSusret u dijalogu: Caritas - pomoć djeci samohranih roditeljaSusret u dijalogu: Caritas - pomoć djeci samohranih roditeljaSusret u dijalogu: Caritas - pomoć djeci samohranih roditelja

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.