SEZONA: 1

EPIZODA: 62

SADRžAJ

Na pozitivan i neposredan način u domove gledatelja donosi zanimljive, a istovremeno i pristupačne turističke sadržaje, uz simpatičnu CoolTuristicu , voditeljicu Rianu Petanjek, ohrabruje nas istraživati i posjećivati već poznate, no i manje znane destinacije u Hrvatskoj.

Fotografije

CoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturist

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vesti

    image
    Otkrivamo kako se menjaju Srbija i svet. Pričamo o temama koje nas sve zanimaju. Osnovni zadatak naše Informativne redakcije jeste brzo, kvalitetno, pošteno i...
  • TG5

    image
  • Fokus TVCG

    image
    U fokusu emisije "Fokus" je informisanje gledalaca o najvažnijim i najaktuelnijim temama koje se tiču međunarodne politike.
  • Euronews Now

    image
    The host presents the latest news stories, current events and analyses pertaining to social, political and environmental issues in Europe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.