SEZONA: 1

EPIZODA: 62

SADRžAJ

Lola suočava Nadu sa stvarima koje joj je učinila, a Nada se prisjeća istine - socijalni radnik i Marko su je prevarili, mislila je da daje Maka na privremeno posvajanje.
Igor govori Loli kako ju ne može gledati u Sašinom zagrljaju i želi da ode s njim iz Knežev dola. Lola ne pristaje. Moli Igora da se sabere. Ne smije učiniti ništa što bi ugrozilo šansu da dobiju natrag sina.
Luka i Saša se zbližavaju tijekom boravka u zatvoru, a, nakon što Ante mijenja iskaz na policiji, Saša i Luka su oslobođeni. Lola otkriva Saši da je Maja lagala. Saša je zaprepašten.
Maja je u strahu da će Karlo učiniti nešto nažao Anti, a još više ju šokira kazna koju je Karlo priredio za nju. Uzima sve njezine stvari.
Jelena i Bruno proveli su noć zajedno u njegovoj radioni. Ujutro se opet prepuštaju strastima pa Jelena zakasni pokupiti Roka, koji se naljuti na nju.
Valentina pomaže Filipu u gostioni, nakon što je Đurđa uvrijeđeno otišla.
Irena ucjenjuje Karla te na kraju dobiva posao voditeljice odnosa s javnošću obitelji Krpan. Julija je bijesna zbog toga, ali Karlo ju uvjerava da će držati Irenu pod kontrolom.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.