SADRžAJ

Tko se ne sjeća hita 'Ima li nade za nas' koji su 1998. otpjevali Dražen Zečić i tada mlada Anđela, rođena Njemica podrijetlom iz Konjica, u sjevernoj Hercegovini. Dva desetljeća kasnije, ova je dama supruga, majka troje djece, živi u Luksemburgu, izgleda fantastično i uskoro se vraća na domaću glazbenu scenu.
IN magazin donosi razgovor s 23-godišnjom tenisačicom Donnom Vekić koja se trenutačno nalazi među top 20 najboljih na svijetu. Donna je otkrila čega se panično boji, ima li mjesta za ljubav u njezinu pretrpanom rasporedu, ali i koju je legendarnu nogometnu zvijezdu otkrila njezina baka, profesorica tjelesnog.
U rubrici Kuhanje je IN chef Ante Udovičić priprema grah i vongole!

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    The program provides a forum for the current political debate in Germany.
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Gost dana

    image
    Gosti dana.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.