SEZONA: 7

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Prodaja nekretnina u Los Angelesu uzbudljiv je i glamurozan posao. „Milijunska nekretnina: Los Angeles“ prikazuje mlade ambiciozne agente za nekretnine koji pokušavaju prodati skupa imanja na području Los Angelesa, uključujući Beverly Hills i Malibu. Prodaja nekretnina sama po sebi je stresna, konkurencija u poslu je žestoka pa mladići moraju dati sve od sebe. Pri prodaji moraju biti šarmantni, sređeni i elegantni, ali i vrlo inteligentni ako se žele istaknuti i prodati ekskluzivne nekretnine. Kao što smo rekli, gledatelji prate profesionalni i osobni život agenata nekretnina sa sjedištem u Beverly Hillsu u Hollywoodu i Malibuu u Kaliforniji te imaju prilku zaviriti i ući u neke od veličanstvenih vila i kuća u Los Angelesu i okolici. Usješnu seriju, koja je doživjela 13 sezona, te omogućila produkciju New York, Miami i San Francisco inačica, pratimo od 5. sezone.

Fotografije

Milijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los AngelesMilijunska nekretnina: Los Angeles

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.