Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 9.6/10
(5 glasova)

SEZONA: 6

EPIZODA: 2 - A Real Page Turner

SADRžAJ

Jack Rudd, svjetski slavan pisac kriminalističkih romana, u posjetu je Brokenwoodu gdje u lokalnom knjižnom klubu namjerava čitati odlomke iz svog novog romana Nož u leđa. No ispostavi se da je Ruddu to prvi i posljednji posjet Brokenwoodu - ubijen je metodom identičnom onoj koju je opisao u knjizi.
Jack je bio rock zvijezda književnog svijeta - visok, mračan i magnetski privlačan. I prije nego što je tragično skončao, među ženskom populacijom Brokenwooda izazvao je pravu pomutnju, a jedna od tih žena privatno je bliska Mikeu Shepherdu. Nakon što Mike i njegovi suradnici pokrenu istragu, ubrzo otkriju da su sve članice knjižnog kluba poznavale Jacka i da su sve imale motiv da mu nožem u leđa dođu glave.

Fotografije

Tko ubija u BrokenwooduTko ubija u BrokenwooduTko ubija u BrokenwooduTko ubija u BrokenwooduTko ubija u BrokenwooduTko ubija u BrokenwooduTko ubija u Brokenwoodu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.