EPIZODA: 18

SADRžAJ

Juan Miguel sazna da je jedan ček na Vivianino ime bio unovčen. Isabela pokušava uvjeriti Marichuy da joj ispriča san. Isabela moli Patricija da ne kaže Ceciliji da mu je ona rekla istinu o Amadeu. Juan Miguel prizna Eduardu da osjeća nešto prema Marichuy. Cecilia i Estefania planiraju Estefanijinu zabavu, no ne žele da Marichuy bude prisutna. Beatriz u nesvijesti zove Amadorovo ime. Estefania nagovori Ceciliju da kaže Marichuy da nije pozvana na zabavu. Dora upozori Marichuy da joj je Isabela neprijatelj. Juan Miguel sazna da Marichuy ne dolazi na zabavu.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.