SEZONA: 1

EPIZODA: 51

SADRžAJ

Lola pokušava od Marka saznati više, ali Marko ne može komunicirati zbog bolesti. Po povratku na imanje, tamo je čeka Igor, ali i Nada koja je došla tražiti svoj dio kolača…
Igor je očinski oštar prema Roku, ali ga i oduševi tako da mu priušti super dan; zajedno rade praćku i kartaju te Igor Roku predloži način kako da se pokrije zbog markiranja.
Julija nastavlja svoj plan pravljenja Marije ludom pred Sašom. Prešuti mu da je došao poziv na ostavinsku raspravu i pokaže dokument u kojem se Marija odrekla Saše.
Bruno se pomiri s emotivnom Jelenom koja mu se požali da ima sve manje utjecaja na Roka. Ivan dolazi Petru u školu pokušavajući se iskupiti.
Filip se teško snalazi bez Mire dok ga Đurđa iskorištava, a Milan mu se pokušava ispovijedati kao što je to radio s Mirom.
Branko provaljuje u Mirinu sobu i nalazi Mirinu kutiju.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.