SEZONA: 1

EPIZODA: 108

SADRžAJ

Dionisio ugleda Ester i Cassiana u postaji. Tais govori Bibiani o Heliju. Kupac Linove kolekcije nazove Carol i kaže da je prodaja iznad očekivanja. Natalia pomaže Julianu da spakira svoje stvari i donese ih k njoj. Inspektor dopusti Ester i Cassianu da slušaju Dionisiovo ispitivanje. Mili smeta Julianova riblja skulptura. On popusti i baci je. Doralice posvoji Beatriz i svi se vrate u Vilu. Dionisio izmišlja priču o donaciji novca Heliju, ali inspektor i Lira mu ne vjeruju. Na izlasku iz policije Dionisio ugleda Guiomar i Nicole. Carol otvori Linu račun u Natalu. Amaralina vodi Cristal na ručak. Ona kaže da će koncert posvetiti Marize. Samuel pokaže prsten od turmalina koji je napravio za Ester.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.