SEZONA: 1

EPIZODA: 42

SADRžAJ

Stigao je dan suđenja. Presuda je brza i nemilosrdna. Corradu oduzimaju sve činove i postaje običan vojnik, no poštede mu život. Brando će pred streljački vod sutradan u zoru. Njih se dvojica opraštaju.
U kući Corradijevih svi su presretni zbog vijesti o sudskoj odluci koja se tiče Corrada. U suzama je samo Silvia. Lucrezia Farnesi uzme auto kako bi stigla k Brandu prije nego što ga strijeljaju, no iscrpljenost i neuravnoteženost zbog situacije doprinesu da ona izgubi kontrolu nad vozilom i onesvijesti se. Silvia stigne prije nje u Vicenzu, gdje je zatočena ljubav njezina života. U zatvoru se te posljednje dramatične noći Brando i Silvia ponovno nađu u zagrljaju. Čini se da Silvia neće moći živjeti bez Branda. Stiže i dan strijeljanja.

Fotografije

Žrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.