SADRžAJ

Emisija Bunt je i u 17. sezoni najbolje mesto gde možete da vidite najaktuelnije muzičke događaje i najznačajnije aktivnosti predstavnika domaće rok scene. Kao i do sad, ljubitelji dobre muzike će dobiti i preporuke za najatraktivnije događaje u nedelji pred nama.
U ovoj emisiji, ekipa Bunta je bila u Čačku gde je promovisana knjiga "Dečaci sa Morave", knjiga o pionirima čačanskog rokenrola. Članovi sastava Dečaci sa Morave su kasnije nastavili muzičke karijere u Ribljoj Čorbi, Smaku, Galiji, Suncokretu, Vatri i Krvnoj grupi. Novinarska ekipa Bunta kroz razgovore sa Dečacima vas izveštava kako je taj bunt izgledao pre 50 godina.
Predstavljamo vam debi album sastava Paper Animals po imenu "Rock Paper Scissors". Ovo izdanje ostavlja na slušaoca lep utisak zahvaljujući prijatnoj atmosferi koju stvara kreativni muzički izraz ovog benda. Autori pesama su pevačica Sofija Nedeljković i gitarista Damjan Jovanović, sa kojima smo razgovarali, dok aranžman potpisuje ceo bend.
NAVY Ne Obećava je takođe ove godine objavio svoj prvi album "Novi kult - Novi poredak". Ovaj sastav, koji zapravo obećava, sve više skreće pažnju na sebe svojim energičnim nastupima, muzikom i spotovima. O albumu smo nam je govorio frontmen benda, Nemanja Andrejević Navy.
Najznačajniji događaj koji se dešava svakog oktobra u Beogradu je svakako Beogradski džez festival, ove godine pod sloganom "džez svetkovina". Povodom 35. izdanja ovog festivala pripremljen je i poseban program koji će trajati čak 8 dana sa skoro 30 koncerata i nizom pratećih događaja.
Psihokratija je EBD, darkvejv duo koji je svoj rad počeo osamdesetih godina, a do početka devedesetih je izdao 2 albuma. Od tad je bio na pauzi sve do 2016. kada su Gorjan Krstić i Nenad Cvetičanin počeli da rade na novim pesmama. Treći album "Eight Wanderings of the Soul" predstavlja krunu njihovog trogodišnjeg rada i najavu za evropsku turneju.
Takođe, bićete u prilici da saznate poziciju svog omiljenog benda na Top Listi Bunt.
Autor emisije: Branka GlavonjićNovinari: Stefan Jovčić, Katarina Vujović, Vanja PetrovićReditelji: Jovan Bačkulja

Fotografije

BuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBunt

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • DMC party

    image
    Partijajte uz emisiju "DMC party".
  • Glazbeni spotovi OTV Valentino

    image
  • Polo Top

    image
  • Metamuzika

    image
    Metamuzika je serijal o najnovijim ostvarenjima domaće muzičke scene, o kompozicijama različitih žanrova i autorima svih generacija. Metamuzika akcentuje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.