EPIZODA: 11

SADRžAJ

Onelia kaže Rocio da Marichuy više ne stanuje u toj kući. Rocio joj zamjeri zbog njezina stava i Onelia joj kaže kako je sramotno imati tako običnu osobu u kući. Estefania i Isabela promatraju Marichuy sa znatiželjom što zasmeta Marichuy. Cecilia kaže Juanu Miguelu da osjeća nježnost prema Marichuy te da će pokušati biti njezina majka. Otac Anselmo odlazi posjetiti Marichuy no sazna da ona više ondje ne stanuje. Svećenik zamjeri Juanu Miguelu što nije ispunio obećanje, a Juan Miguel mu govori kako je Marichuy sa svojom pravom obitelji, s obitelji Velarde. Cecilia zamoli Estefaniju da se prema Marichuy ponaša kao prema sestri, no poslije Estefania govori Isabeli da se moraju riješiti Marichuy. Patricio čita o Marichuyinu raskalašenom ponašanju. Elsa kaže Amadoru kako je Marichuy otišla živjeti sa sucem Velardeom. Marichuy ima prvu nesuglasicu s Martirio. Candelaria posjećuje Marichuy u njezinoj novoj kući i ona joj kaže kako se Cecilia prema njoj lijepo ponaša. Estefania i Isabela posumnjaju da se nešto događa između Juana Miguela i Marichuy. Candelaria predloži Marichuy da se uda za Adriana, a ona odbije i kaže joj da će se ponašati kako treba, samo da ne upadne u probleme.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.