SEZONA: 1

EPIZODA: 38

SADRžAJ

Miro krivi Karla za Marijinu smrt, a Karlo mu ne ostaje dužan što završava njihovim fizičkim obračunom.
Karmela je izvan sebe od brige kada shvati da su dječaci pucali iz kubure. Ivan ošamari Petra, a Karmela mu se oštro suprotstavi.
Saša je slomljen nakon Marijine smrti. Pogrebnici odvoze njeno tijelo, a Saša se suprostavlja Juliji, koja pokušava donijeti odluke oko sahrane. Dok ga Maja, Bruno i Jelena pokušavaju utješiti, sve o čemu Saša razmišlja je Ana, koju ne može naći.
Igor otima Lolu i odvodi je u gostinjsku kuću. Igor želi da odu zajedno i krenu ispočetka. Lola ga pokušava urazumiti i suočiti sa stvarnosti. Igor ludi od ljubomore i prijeti da će ubiti Sašu. Lola je uplašena za Sašin život i govori Igoru da je jedini razlog njenog dolaska na imanje Krpanovih njihov sin Mak.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.