poster

Škola za parove

Rules of Engagement (2007)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 2

EPIZODA: 42

SADRžAJ

“Škola za parove” humoristična je serija o često zbunjujućim fazama veza promatranih katkad zamućenim pogledima nedavno zaručenoga para Adama i Jennifer, izmorenoga bračnog para Jeffa i Audrey te njihova prijatelja Russella, samca u lovu na žene. Saznat će da je život, bez obzira na to gdje se nalazili, pun komplikacija, sukoba i različitih stajališta. To je svijet u kojem je teško doći do spoznaje jer ne postoje zadana pravila koja treba slijediti, ali kada se to ipak postigne, zadovoljstvo je neprocjenjivo.
Jeff je financijski menadžer i oličenje alfa-mužjaka, Audreyn mačo suprug. Voli sport i izbjegava sve što imalo podsjeća na osjećaje. Audrey i on oličenje su bračnog života sa svim problemima koje on podrazumijeva. U braku je Jeff ona nesretnija polovica para, a kao i svaki muž, na svaki se način pokušava osloboditi ženine “papuče”. Unatoč prgavom karakteru, Jeff voli Audrey i ne može bez nje. Srodnu dušu nalazi u Adamu, jer je on jedini koji ga može razumjeti (budući da je Adam zaručen). Jeffovo ponašanje nosi svoje prednosti i nedostatke, a gledateljima nosi salve smijeha.
Russell je prizma kroz koju možemo promatrati kako slobodnjaci gledaju ljude u vezi. On je površan ženskar, samac i prijatelj s Binghamima i s Adamom i Jennifer. Njegovi zavodnički trikovi i zapravo veliko srce čine ga omiljenim likom u seriji.
Jennifer je lijepa i karizmatična Adamova zaručnica i oprašta mu sve pogreške jer je zgodan i zapravo jako dobar tip. Ona izgleda savršeno i može osvojiti svakog muškarca, ali jedini muškarac koji je zanima je Adam i ona ga čuva svim silama. Kao i svaka normalna osoba koja je u vezi s jako privlačnim partnerom (jer Adam je ljepotan), Jennifer je izrazito ljubomorna na svaku djevojku na koju njezin dragi baci pogled. Jennifer je jaka, ali i veoma osjećajna. Izgleda besprijekorno i svakomu muškarcu može zavrtjeti glavu. Nažalost, nju zanima samo Adam.
Adam je zgodan, osjećajan i izrazito naivan Russellov suradnik. On je Jenniferin zaručnik i Jeffov i Audreyn susjed. Za razliku od Jeffa, Adam je zadovoljan svojom vezom. Iako mu se katkad zna dogoditi da pod Russellovim utjecajem počne koketirati, uvijek ostaje vjeran svojoj Jennifer. On je dečko kojeg bi svaka djevojka poželjela.

Fotografije

Škola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za paroveŠkola za parove

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prijatelji (1994)

    image
    Zavirite u srca i umove šestero prijatelja koji žive u New Yorku dok istražuju tjeskobe i apsurde stvarne zrelosti. Ova pametna, sofisticirana serija nudi...
  • Andrija i Anđelka (2015)

    image
    Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole,...
  • Ljubav, logika, osveta (2021)

    image
    Waitress Esra gets weary of life's hardships and marries engineer Ozan to upgrade her standard of living, but when she experiences financial and moral...
  • Svijet prema Jimu (2001)

    image
    Jim (James Belushi) i Cheryl (Courtney Thorne-Smith) u sretnom su braku i žive u kući u predgrađu Chicaga s dvije prekrasne, ali glasne djevojčice, Gracie i Ruby,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.